Konya’da park yüzünden işlenen cinayetin zanlıları adliyeye sevk edildi! Olaya dair dikkat çeken ayrıntılar…

Konya’da evinin önünde araç parkı tartışmasından çıkan kavgada dayısı Nevzat Akkoyun'u (53) bıçaklayarak ve kafasına çekiç vurarak öldürdüğü, iki çocuğunu da yaraladığı iddia edilen Hasan Hüseyin Y. (23) ile olaya karıştığı tespit edilen babası Seyit Ali Y. (48) ve eniştesi Recep K. (31) emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Evleri yan yana bulunan iki aile arasında son iki haftadır park meselesi nedeniyle sorun yaşandığı belirlendi. Şüphelilerden Seyit Ali Y’nin eşinin fal baktığı, bu ned

Konya’da park yüzünden işlenen cinayetin zanlıları adliyeye sevk edildi! Olaya dair dikkat çeken ayrıntılar…

Olay, pazar gecesi saat 23.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Sarayköy Mahallesi 13187 Sokak'ta meydana gelmişti.

İddiaya göre; Seyit Ali Y. ile komşusu olan eniştesi Nevzat Akkoyun arasında evinin önüne araç park ettiği nedeniyle tartışmaya başladı.

Tartışma aile fertlerinin de katılması üzerine kavgaya dönüştü.

Çıkan kavgada Hasan Hüseyin Y, dayısı Akkoyun'u sırtından ve göğsünden bıçaklarken, Seyit Ali Y. ise başına çekiçle vurdu.

HASTANEDE KURTARILAMADI

Kavgada Akkoyun'un kızı Açelya Akkoyun (21) aldığı darbe sonucu başından, oğlu Mesut Akkoyun (27)  da göğsünden bıçakla hafif yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Nevzat Akkoyun, yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

BIÇAK VE KESER YARALARI!

Akkoyun'un yapılan otopsisinde vücudunda iki adet bıçak yarası olduğu, ayrıca başında da keser darbesi nedeniyle yaralanmaların olduğu tespit edildi.

Olay sonrası Hasan Hüseyin Y. ile olaya karıştığı tespit edilen babası Seyit Ali Y. ve eniştesi Recep K. gözaltına alındı. Yaralanan Açelya ve Mesut Akkoyun ise, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. 

ŞÜPHELİNİN EŞİNİN FAL BAKTIĞI İDDİASI

Olayla ilgili soruşturmayı yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, evleri yan yana olan iki aile arasında 2 haftadır park meselesi nedeniyle problem olduğunu ve aileler arasında zaman zaman sözlü tartışmaların yaşandığını tespit etti. Seyit Ali Y'nin eşi Z.Y'nin de fal baktığı, bu nedenle eve gelen kişilerin çok olması nedeniyle Nevzat Akkoyun'un evinin önüne araç parkı yapıldığı ileri sürüldü.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.  

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.