Konya’da sokak yasağında tekel bayisi soyup, parti yapan 6 kafadar tutuklandı

Konya’da sokağa çıkma kısıtlamasında kepengini kırdıkları tekel bayisinden yaklaşık 50 bin TL değerinde içki, sigara ve para çalan 6 kişi tutuklandı. Şüphelilerin çaldıkları içkilerle bağ evinde parti yaptığı tespit edildi.

Konya’da sokak yasağında tekel bayisi soyup, parti yapan 6 kafadar tutuklandı

Olay, 12 Ocak günü gece saatlerinde Ulubatlı Hasan Mahallesinde bulunan tekel bayisinde yaşandı. Bir minibüs ile iş yerinin önüne gelen hırsızlar, kepengini kırdıkları iş yerine girerek yaklaşık 50 bin TL değerindeki içki, sigara ve bozuk paraları çalarak kayıplara karıştı. Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şubesine bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık 100 iş yerinin güvenlik kameralarını inceleyerek daha önce poliste suç kayıtları bulunan şüpheliler Vahdi K. (34), Cafer K. (19), Enver P. (46), Yusuf E., (20), Mustafa N. (23) ve Ferhat D.'yi (53) kısa sürede yakaladı.

konya-tekel-bayisi-hirsizlik.jpg

İÇKİLERLE PARTİ YAPMIŞLAR

Emniyetteki ifadelerinde suçlarını kabul eden şüphelilerin, minibüs ile olay yerinden geçerken tekel bayisini gördüklerini, hırsızlığa bir an için karar verdiklerini söyledikleri öğrenildi. Şüphelilerin çaldıkları içkilerin bir kısmıyla bağ evinde parti yaptıkları da tespit edildi. Şüphelilerden ele geçirilen bazı içki ve paralar iş yeri sahibine teslim edildi.

konya-tekel-bayisi-hirsizlik-001.jpg

HEPSİ TUTUKLANDI

Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri gerekçesiyle haklarında idari para cezası da uygulanan 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.