Konya’da tramvay durağı güvenlik görevlisi sırtından bıçaklandı! Olay anı kamerada

Konya'da tramvay durağının güvenlik görevlisi, el kartsız geçmek için bariyerlerden atlayan genç tarafından sırtından bıçakla yaralandı. Olay anı kameraya yansıdı.

Konya’da tramvay durağı güvenlik görevlisi sırtından bıçaklandı! Olay anı kamerada

Merkez Selçuklu ilçesi Otogar Kavşağı'ndaki tramvay durağında güvenlik görevlisi olarak çalışan Hurşit Külahoğlu (30), el kartı olmadan gişelerin yanındaki bariyerden atlayarak tramvaya binmeye çalışan Ömer Ç'yi (19) uyardı.

konya-kavga.jpg

SIRTINDAN BIÇAKLADI

Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda Ömer Ç, üzerindeki bıçakla Külahoğlu'nu sırtından bıçaklayıp kaçtı. Külahoğlu, ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

konya-kavga-001.jpg

POLİSİ ARAYIP, EVİNDE TESLİM OLDU

Şüpheli Ömer Ç, olaydan kısa süre sonra 112 İhbar Hattını arayıp adresini verdi ve teslim olmak istediğini söyledi. Şüpheli, Selçuklu Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

OLAY ANI KAMERAYA YANSIDI

Kavga anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde, durağa gelen bir Ömer Ç’nin gişe yanındaki bariyerlerin üzerinden atladığı, kendisini gören güvenlik görevlisi Hurşit Külahoğlu’nun uyardığı, ardından ikili arasında kavga çıktığı görülüyor. Güvenlik görevlisini bıçaklayan Ömer Ç, daha sonra hızla olay yerinden uzaklaşıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum