Konya’da vahşi cinayetin zanlısı, kanlı elbiseyle kahvehaneye gidip çay içmiş

Konya’da akli dengesi yerinde olmayan Mustafa Sömek'i, başını ve cinsel organı keserek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan zanlının, cinayetin ardından kanlı elbisesiyle bir kahvehaneye gidip çay içtiği ortaya çıktı.

Konya’da vahşi cinayetin zanlısı, kanlı elbiseyle kahvehaneye gidip çay içmiş

Konya’nın Bozkır ilçesinde, akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen Mustafa Sömek'in (56) başını ve cinsel organı keserek öldüren Mücahit M. (41), tutuklandı. Cinayetin ardından kanlı elbisesiyle bir kahvehaneye gidip çay içtiği ortaya çıkan ve şizofreni tedavisi gördüğü iddia edilen zanlının ifadesinde; "Bir şeyler mırıldanıp duruyordu. Öldürmek istedim, öldürdüm" dediği öğrenildi.  

Olay, cumartesi günü Yukarı Mahalle Ahmet Yaşar Caddesi'ndeki Zengibar Anadolu Lisesi yanındaki alanda meydana gelmişti.

Sokakta ceset olduğunu görenler polisi aramış, olay yerine gelen polis ekipleri, başı ve cinsel organı kesilmiş halde bir erkeğe ait ceset bulmuştu.

Cinsel organı vücudunun yanında, başı ise lisenin bahçesine atılmış halde bulunmuştu.

Yapılan incelemede cesedin akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen Mustafa Sömek'e ait olduğu belirlenmişti. Ceset, toplanan parçalarla otopsi için Bozkır Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı.

bozkir-cinayet.jpg

KANLI ELBİSELERLE KAHVEHANEYE GİDİP ÇAY İÇMİŞ

Cinayetin ardından çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin Almanya'da yaşayan ve kısa bir süre önce memleketi Yalıhüyük ilçesine tatile gelen Mücahit M. olduğunu belirledi. Olayın ardından kanlı elbisesiyle bir kahvehaneye gelip çay içtiği ortaya çıkan zanlı, taksiye binerek kaçtığı Yalıhüyük'te gözaltına alındı. 

bozkir-cinayet-001.jpg

“MIRILDANIP DURUYORDU”

2 hafta sonra yeniden Almanya'ya döneceği belirlenen ve şizofreni tedavisi gördüğü öne sürülen Mücahit M’nin ifadesinde, ''Ziyarete gittiğim dayımı göremeyince Zengibar Anadolu Lisesine doğru yürümeye başladım. Bankamatikten para çekiyordum. Daha önceden tanımadığım Mustafa Sömek isimli şahsı gördüm. Bir şeyler mırıldanıp duruyordu. O anda onu öldürmeye karar verdim. Öldürmek istedim, öldürdüm" dediği öne sürüldü. 

Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

TOPRAĞA VERİLDİ

Mustafa Sömek, bugün Çağlayan Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi. Akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen Sömek'in ilçe halkı tarafından sevilen biri olduğu öğrenildi.

bozkir-cinayet-002.jpg

bozkir-cinayet-003.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.