Köpeklerin ortaya çıkardığı çifte cinayetin sırrını göğüs silikonları çözecek

Sakarya’da toprağa gömülü bulunan iki cesedin Adli Tıp incelemesi sürüyor. Uzmanlar, cesetlerden birinin göğsünde silikon olduğunu belirlendi. Seri numarasından önce satan firmaya ardından ameliyatı yapan doktora ulaşarak kimlik tespiti yapılacak.

Köpeklerin ortaya çıkardığı çifte cinayetin sırrını göğüs silikonları çözecek

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde toprağa gömülü bulunan iki cesetle ilgili soruşturma sürüyor. Birçok parçaya ayrılan cesetlerin henüz baş kısımları bulunamadı. Bu nedenle ekipler, kimlik tespiti için farklı yollar deniyor.

SIRRI, SİLİKON ÇÖZECEK

Adli Tıp Kurumunda yapılan incelemelerde kadının göğsünde silikon olduğu tespit edildi. Bunun üzerine ekipler, kadının kimliğini tespit etmeye bir adım daha yaklaştı. Silikonun üzerindeki seri numarasından, önce silikonu satan firmaya ardından ameliyatı gerçekleştiren doktora ulaşılması planlanıyor.

kopeklerin-ortaya-cikardigi-cifte-cinayetin-sirrini-gogus-silikonlari-cozecek-003.jpg

KAYIP İHBARLARI DA ARAŞTIRILIYOR

Diğer yandan da ceset parçalarından alınacak örneklerle DNA tiplemesi yapılabilmesi için çalışmalar sürüyor. Ekipler ayrıca yapılan kayıp ihbarları üzerinden de sonuca gitmeye çalışıyor.

kopeklerin-ortaya-cikardigi-cifte-cinayetin-sirrini-gogus-silikonlari-cozecek.jpg

KÖPEKLER ORTAYA ÇIKARTMIŞTI

1 Temmuz Perşembe günü Sakarya'nın Sapanca ilçesine bağlı Kırkpınar mahallesinde, arazide gezen iki köpek, kesik bir ayak bulmuştu. Köpeklerin sahibi psikolog Zeynep Serbes'in ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, toprağa gömülü şekilde çöp poşeti buldu. Çöp poşetinin içerisinden parçalanmış halde 1’i kadın, 1’i erkek iki kişinin cesedi çıktı.

kopeklerin-ortaya-cikardigi-cifte-cinayetin-sirrini-gogus-silikonlari-cozecek-002.jpg

Olay yerindeki incelemelerin ardından ilk olarak Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsünde bulunan otopsi merkezine gönderilen ceset parçaları, daha sonra Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

kopeklerin-ortaya-cikardigi-cifte-cinayetin-sirrini-gogus-silikonlari-cozecek-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.