Mangal yaparken silahlı saldırıya uğrayan baba ve oğlu öldü

Şanlıurfa’da evlerinin bahçesinde mangal yaparken, motosikletli şüphelilerin silahlı saldırısına uğrayan Mehmet Unutmaz (62) ile oğlu Fatih Can Unutmaz (17) hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Mangal yaparken silahlı saldırıya uğrayan baba ve oğlu öldü

Şanlıurfa Haber: Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Birecik’e bağlı Çiftlik Mahallesinde yaşanan olayda, Almanya’dan izinli olarak gelen Mehmet Unutmaz, çocuklarıyla birlikte evlerinin bahçesinde akşam yemeği için mangal yaptıkları sırada kimliği belirsiz motosikletli 2 kişi tarafından tabancayla ateş açıldı.

Saldırıda baba Mehmet Unutmaz olay yerinde hayatını kaybederken, Fatih Can ile İbrahim Halil Unutmaz isimli kardeşler yaralandı. Yaralı kardeşler yakınları tarafından Birecik Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Acil serviste tedaviye alınan yaralı kardeşlerden Fatih Can Unutmaz da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralı kardeşin tedavisi ise devam ediyor.

Yaşanan olayın ardından Çiflik Mahallesi’nin giriş - çıkışları güvenlik güçlerince araç ve yayalara kapatılarak, kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

mangal-yaparken-silahli-saldiriya-ugrayan-baba-ve-oglu-oldu.jpeg

mangal-yaparken-silahli-saldiriya-ugrayan-baba-ve-oglu-oldu-001.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.