Miras kavgası kanlı bitti! Ev basan yeğen, önüne geleni öldürdü

Sakarya'da bir kişi, miras meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan amcası, yengesi ve kuzenini tabancayla öldürdü.

Miras kavgası kanlı bitti! Ev basan yeğen, önüne geleni öldürdü

İddiaya göre; gece saatlerinde Erenler ilçesi Kamışlı Mahallesi'nde aralarında miras meselesi nedeniyle husumet bulunan amca çocukları Gökhan Ş. ile Yavuz Ş. arasında kahvehanede tartışma çıktı. Araya girenler amca çocuklarını yatıştırırken, kuzenler kahvehaneden ayrıldı.

EV BASIP 3 AKRABASINI ÖLDÜRDÜ

Amcası ve kuzeninin evini basan Yavuz Ş, bahçedeki amcası Saffet Ş, ve yengesi Nuran Ş'ye ateş etmeye başladı. Bu sırada sesi duyarak dışarı çıkan Gökhan Ş'yı da vuran Yavuz Ş, daha sonra otomobiline binerek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Saffet Ş. ve Nuran Ş'nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Ağır yaralanan Gökhan Ş. ise Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Evli ve 3 çocuk babası Gökhan Ş. de hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

miras-kavgasi-kanli-bitti-ev-basan-yegen-onune-geleni-oldurdu-001.jpg

YAKALANDI

Olayın ardından kaçan ve yaşanan kavga sırasında aldığı darbelerle yaralanan Yavuz Ş. ise yakalanarak gözaltına alındı.

BİR AY ÖNCE DE OLAY ÇIKMIŞ

Salih ve Saffet Ş. kardeşler arasında 5 Mayıs'ta miras anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada Salih Ş. silahıyla ateş etmiş, bu sırada araya girmeye çalışan Saffet Ş'nin eşi Nuran Ş, kurşun isabet etmesi sonucu ayağından yaralanmıştı. Salih Ş'nin bugünkü silahlı kavganın şüphelisi Yavuz Ş'nin babası olduğu öğrenildi.

miras-kavgasi-kanli-bitti-ev-basan-yegen-onune-geleni-oldurdu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.