Motosikletli genç, otomobilden silahla açılan ateşle öldü

Aksaray'da motosikletli Yasin Kara (26), yanına yaklaşan otomobilden açılan ateş sonucu vurularak yaşamını yitirdi. Jandarma saldırganların peşinde.

Motosikletli genç, otomobilden silahla açılan ateşle  öldü

Aksaray Haber: Aksaray'da motosikletli Yasin Kara (26), yanına yaklaşan otomobilden açılan ateş sonucu vurularak yaşamını yitirdi.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında Yalnızceviz Köyü'nde meydana geldi. Motosikletli bir kişi, iddiaya göre yanına yaklaşan otomobilden tabancayla ateş açılması sonucu vuruldu. Silah seslerini duyan ve o yöne doğru giden köy muhtarı Yusuf Sarıkaya, yol üzerinde kanlar içerisinde yatan bir kişi olduğunu fark etti. Muhtarın ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, isminin Yasin Kara olduğu belirlenen kişinin göğsüne isabet eden 3 kurşunla hayatını kaybettiği belirlendi.

Aksaray İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Ali Büber de köye gelerek olay yerinde incelemede bulundu. Kara'nın cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yerinde terk edilmiş bir hafif ticari araç bulunurken, jandarma, kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

motosikletli-genc-otomobilden-silahla-acilan-atesle-oldu-001.jpg

Evinin yakınlarında 3 el silah sesi duyduğunu belirten muhtar Yusuf Sarıkaya, "Hemen araçla olay yerine gelince terk edilmiş bir hafif ticari araç gördüm. Daha sonra yolun 300 metre ilerisinden 3 el silah sesi daha geldi. Burada bu kişiyi kovalayan araç hızla Aksaray istikametine kaçtı. Olay yerine geldiğimde tanımadığım kişi yaralı olarak yerde yatıyordu. Ölen kişi bizim köyden değil, kendisini tanımıyoruz" diye konuştu. 

motosikletli-genc-otomobilden-silahla-acilan-atesle-oldu.jpg

ÖNCE ARAÇ SONRA MOTOSİKLETLE KAÇMAYA ÇALIŞMIŞ

Yasin Kara ile kimliği belirsiz kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktığı, Kara'nın tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 68 ABF 823 plakalı hafif ticari araçla kaçmak istediği, silahla ateş edilince bu sefer de aracın bagajından indirdiği motosikletle kaçmak istese de başarılı olamadığı iddia edildi.

motosikletli-genc-otomobilden-silahla-acilan-atesle-oldu-002.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.