Mübaşir ve kardeşi dehşet saçtı: 4 yaralı

Düzce Adliyesi’nde mübaşir olarak görev yapan S.E., yanında kardeşi M.E. ile boşanma aşamasında olduğu eşi Esra E.'nin çocukları ile kaldığı babaevini bastı. Olayda, Esra E. ile annesi, babası ve ablası sopa ve yumruklarla darbedildi.

Mübaşir ve kardeşi dehşet saçtı: 4 yaralı

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Düzce Karaca Mahallesi Karaca Sokak'taki bir apartmanda yaşanan olayda, Düzce Adliyesi'nde mübaşir olarak görev yapan S. E., kardeşi M.E. ile boşanma aşamasında olduğu eşi Esra E.'nin çocuklarıyla birlikte kaldığı kayınpederinin evine gitti.

S.E., burada Esra E. ile görüşmek istedi. Ancak Esra E. görüşme talebini reddetti. Taraflar arasında kavga çıktı. Kavgada, S.E. ve M.E., çocukların gözü önünde Esra E. ile annesi, babası ve ablasını sopa ve yumruklarla darbetti.

mubasir-ve-kardesi-dehset-sacti-4-yarali.jpg

Yaralanan 4 kişi olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

S.E. ve M.E. gözaltına alındı. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, adliye çalışanı olan S.E. hakkında adli ve idari soruşturma başlattığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.