Okulda annesini öldüren 17 yaşındaki gencin ilk ifadesi kan dondurdu

Samsun’da 17 yaşındaki bir genç, okulda annesini öldürmüş, sevgilisini de ağır yaralamıştı. Gözaltına alınan baba ile katil zanlısı oğlu adliyeye sevk edildi. Şüpheli ilk ifadesinde “Annemin başkasıyla birlikte olduğunu öğrenince çok sinirlendim” dedi.

Okulda annesini öldüren 17 yaşındaki gencin ilk ifadesi kan dondurdu

Samsun Haber: Olay, dün Canik ilçesindeki Tevfik İleri Ortaokulu'nda yaşanmıştı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; bir süre önce A.Ö.'den boşanan 3 çocuk annesi Zerrin Büyük, erkek arkadaşı Bilgin İ. ile velayeti babalarında olan 2 çocuğunun eğitim gördüğü ortaokula gitti. Okul idaresi durumu babaya bildirdi. Babanın durumu oğluna iletmesi üzerine, bir lisede eğitim gören A.A.Ö. de okula geldi.

A.A.Ö., yanındaki tabancayla okul binasında annesi Zerrin Büyük'e, ardından da bahçedeki Bilgin İ.'ye ateş edip kaçtı. Yaralanan Zerrin Büyük ile Bilgin İ., çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ameliyata alınan Zerrin Büyük, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan Bilgin İ.'nin de sağlık durumunun ağır olduğu belirtildi.

okulda-annesini-olduren-17-yasindaki-gencin-ilk-ifadesi-kan-dondurdu.jpg

Olay sonrası kaçan A.A.Ö. polis tarafından, suç aleti silahla evlerinde yakalandı. Soruşturma kapsamında şüphelinin babası A.Ö. de gözaltına alındı. Baba ve oğlu, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheli genç tutuklanırken, baba ev hapsi cezasıyla serbest bırakıldı. 

A.A.Ö. polisteki ifadesinde, "Annemin babamdan ayrılıp başkasıyla birlikte olduğunu öğrenince çok sinirlendim. Okula geldiğini öğrenince ben de tabancayla ateş ettim" dediği öğrenildi.

Otopsi işlemleri tamamlanan Zerrin Büyük'ün cenazesi ise defnedilmek üzere Tekirdağ Çerkezköy'e gönderildi.

okulda-annesini-olduren-17-yasindaki-gencin-ilk-ifadesi-kan-dondurdu-001.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.