Okulda dehşet! Kadın veli, gönül ilişkisi yaşadığı öğretmeni vurdu

Kayseri'de Şehriban A., gönül ilişkisi yaşadığı ve müdür yardımcısı odasında tartıştığı sınıf öğretmeni Kasım K.’yı göğsünden silahla vurdu. Yaralı öğretmen hastaneye kaldırılırken, kadın veli polis ekiplerince gözaltına alındı.

Okulda dehşet! Kadın veli, gönül ilişkisi yaşadığı öğretmeni vurdu

Olay, Kocasinan ilçesi Şeker Mahallesi 5243'üncü Sokak’taki Şehit Haldun Ateş İlkokulu’nda yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Şehriban A. sınıf öğretmeni Kasım K.'nın görev yaptığı okula gitti. Müdür yardımcısının odasına geçen ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Şehriban A., yanında getirdiği tabancayla Kasım K.'yi göğsünden vurdu.

KADIN VELİ POLİS EKİPLERİNCE GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine okula polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kasım K., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Kasım K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis, şüpheli kadını gözaltına aldı.

okulda-dehset-kadin-veli-gonul-iliskisi-yasadigi-ogretmeni-vurdu.jpg

Kasım K.’nin bir süre önce Haldun Ateş İlkokulu’na tayininin çıktığı, bugün de ilk günü olduğu belirtildi. Şehriban A.’nın da Kasım K.’nin daha önce görev yaptığı okulda öğrenim gören bir öğrencinin velisi olduğu ve aralarında gönül ilişkisi olduğu iddia edildi.

okulda-dehset-kadin-veli-gonul-iliskisi-yasadigi-ogretmeni-vurdu-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.