Ormanda silahla vurulmuş halde cesedi bulunmuştu! 3 yakını tutuklandı

Sakarya'nın Karasu İlçesinde kaybolduktan 10 gün sonra ormanda, otomobilinde silahla vurulmuş cesedi bulunan Erdal Sakız (43) cinayeti soruşturmasında, aynı aileden 3 kişi tutuklandı.

Ormanda silahla vurulmuş halde cesedi bulunmuştu! 3 yakını tutuklandı

Sakarya Haber: Demirören Haber Ajansı'nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Karasu İlçesi Kuru Dere Mahallesi'nde 9 Kasım tarihinde evinden otomobiliyle ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Erdal Sakız'ın 10 gün sonra Çam dağı ormanlık alanında otomobilinin içerisinde baş ve göğüs kısmında mermi ve ayrıca elinde ise tüfekle vurulduğu anlaşılan yara izi olan cesedi bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada 8 şüpheli gözaltına alındı. 

Hendek Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi ve Karasu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde olayın ardından Kurudere Mahallesi'nde fındık tüccarı Ersin Koç'a ait iş yeri ve beraberinde ev ile eklentileri olan ahır içinde detaylı inceleme yapan Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri bazı bulguları delillendirerek çalışma yürüttü.

3 YAKINI TUTUKLANDI

Jandarma karakolunda ifadeleri alınan Erdal Sakız'ın oğlu T.S, eşi N.S. ve ilişki yaşadığı öğrenilen N.B., kuzeni E.S., yeğeni R.S. serbest bırakıldı. Aralarında para meselesi oldukları öğrenilen fındık tüccarı Ersin Koç, eşi Lale Koç ve 16 yaşındaki oğulları S.K. tutuklandı.

ormanda-silahla-vurulmus-halde-cesedi-bulunmustu-3-yakini-tutuklandi.jpg

ormanda-silahla-vurulmus-halde-cesedi-bulunmustu-3-yakini-tutuklandi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.