Oto sanayide dehşet! Ateş açtı, silahını düşürünce canından oldu: 1 ölü, 6 yaralı

İstanbul’da oto sanayide iki sürücü arasında tartışma çıktı. Esnaf araya girerek olayı yatıştırmaya çalıştı. Bu kez esnaf ile bir sürücü kavgaya tutuştu. Sürücü silahını çekti, etrafa ateş açtı. Silahını düşüren sürücü canından oldu, 6 kişi de yaralandı.

Oto sanayide dehşet! Ateş açtı, silahını düşürünce canından oldu: 1 ölü, 6 yaralı

İstanbul Haber: Olay, Ümraniye’de bir oto sanayide yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre, iki sürücü arasında yol verme nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışmaya müdahale ederek sonlandırmak isteyen esnaf grubu ile sürücülerden biri arasında küfürleşme yaşandı.

Sinirlerine hâkim olamayan sürücü çıkardığı silahla ile tartıştığı esnafa ateş açtı. Esnaf grubu içerisinde bulunan 6 kişi vurularak yaralanırken 3'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

SİLAHINI DÜŞÜRDÜ, CANINDAN OLDU

Yaşanan arbede sırasında sürücünün silahı yere düştü. Bir esnaf, yere düşen silahı alarak sürücünün başına doğru ateş etti. Başından vurulan sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile hastaneye kaldırılırken, polis olay yerinde güvenlik önlemleri aldı. Silahlı sürücü ile tartışma yaşayan diğer sürücünün ise silahlı arbede esnasında olay yerinden ayrıldığı öğrenildi.

oto-sanayide-dehset-ates-acti-silahini-dusurunce-canindan-oldu-1-olu-6-yarali.jpg

oto-sanayide-dehset-ates-acti-silahini-dusurunce-canindan-oldu-1-olu-6-yarali-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.