Polisle çatışan tüfekli saldırgan öldü

Samsun’da pompalı tüfekle yolda yürürken kendisini durdurmak isteyen polislere ateş açan Ömür Aldemir, çıkan çatışmada yaralandı. Hastaneye kaldırılan Aldemir kurtarılamadı.

Polisle çatışan tüfekli saldırgan öldü

Samsun Haber: Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan habere göre; Bafra ilçesi 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda yaşanan olayda, sokakta pompalı tüfekle yürüyen Ömür Aldemir, polisler tarafından durdurulmak istendi.

Aldemir, polisleri görünce elindeki tüfekle ateş açtı. Aldemir'in tüfeğinden çıkan saçmalar, yakınlarda bulunan Engelli Koordinasyon Merkezi'nin camına, oradan da duvara isabet etti. Çıkan çatışmada polis ekiplerince etkisiz hale getirilen Aldemir, iki bacağından ve karın kısmından ağır yaralandı.

Olay yerine çağırılan 112 Acil Servis ekiplerince özel bir hastaneye kaldırılan Aldemir, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

polisle-catisan-tufekli-saldirgan-oldu.jpeg

EMNİYET AÇIKLAMA YAPTI

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, saldırgan Ö.A'nın sırtında tüfek ile yaya olarak geçtiğinin görülmesi üzerine, ekip görevlilerinin kontrol etmek için araçtan inip "dur" ihtarında bulunduğu belirtildi.

Şahsın "dur" ihtarına uymayıp sırtında bulunan av tüfeğini eline alarak ekip otosundaki görevli personelleri hedef alarak ateş ettiği kaydedildi.

Görevlilerce gerekli tedbir alınarak şahsa teslim olması yönünde uyarılarda bulunulduğu aktarılan açıklamada, akabinde müdahale edilerek etkisiz hale getirildiği ifade edildi. Yaralı halde 112 ekiplerince hastaneye kaldırılan şahsın kurtarılamadığı belirtilen açıklamada, üzerinden bir ekmek bıçağı çıktığı ve bir de suç kaydının olduğuna yer verildi.

Açıklamada, görevli personelin ya da çevredeki vatandaşlardan yaralanan olmadığı, olayla ilgili adli ve idari işlemlere başlandığı bildirildi.

polisle-catisan-tufekli-saldirgan-oldu-001.jpeg

polisle-catisan-tufekli-saldirgan-oldu-002.jpeg

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.