Sağlık çalışanı evinin önünde düzenlenen silahlı saldırıda öldü

İzmit’te yaşayan sağlık çalışanı Hürrem Doğan’a evinin önünde bir kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırgan, 4 saat evden çıkmasını beklediği Doğan’ı tabancayla vurarak öldürdü.

Sağlık çalışanı evinin önünde düzenlenen silahlı saldırıda öldü

İzmit Haber: Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan habere göre; Ayazma Mahallesi 17 Ağustos Bulvarı üzerinde bulunan bir sitenin bahçesinde meydana gelen olayda, yaşadığı binadan çıkıp otomobilinin yanına gelen Hürrem Doğan (31), kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından tabancayla vuruldu. 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Vücuduna 7 mermi isabet eden Doğan kanlar içinde yerde kaldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Hürrem Doğan’ı Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürdü. Hürrem Doğan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

saglik-calisani-evinin-onunde-duzenlenen-silahli-saldirida-oldu.jpg

SALDIRGAN 4 SAAT ÇIKMASINI BEKLEMİŞ

Hürrem Doğan’ın Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Radyoloji bölümünde sağlık teknisyeni olarak görev yaptığı öğrenildi. Sitede yaşayanlar, olayı gerçekleştiren kişinin 4 saat boyunca site içerisinde beklediğini ve Hürrem Doğan’ın evden çıktıktan sonra olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Polis olayı gerçekleştiren kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

saglik-calisani-evinin-onunde-duzenlenen-silahli-saldirida-oldu-001.jpg

saglik-calisani-evinin-onunde-duzenlenen-silahli-saldirida-oldu-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.