Sanayi Sitesi’nde bıçaklanan genç öldü! Kavga anı kameraya yansıdı

Şanlıurfa’da sanayi sitesi içerisinde bir otomobilde 1’i kadın 3 kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada Mehmet Veysi Doğan (26) bıçakla yaralandı. Hastaneye kaldırılan genç öldü, kavga anı ise kameraya yansıdı.

Sanayi Sitesi’nde bıçaklanan genç öldü! Kavga anı kameraya yansıdı

Şanlıurfa Haber: Kavga, Evren Sanayi Sitesi'nde yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; plakası ve sürücüsü belirlenemeyen otomobildeki 1’i kadın 3 kişi, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Otomobil içerisinde başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek dışarda bıçaklı kavgaya dönüştü. Bıçaklı kavgada ağır yaralanan Mehmet Veysi Doğan (26) kaldırıldığı Balıklıgöl Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Doğan’ın cenazesi, Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

KAVGA ANI KAMERADA

Öte yandan kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; 1’i kadın 3 kişinin araç içerisinde tartıştıkları, daha sonra iki kişinin araç dışına çıkarak kavga ettikleri ve Mehmet Veysi Doğan’ın bıçaklandığı yer alıyor.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.