Suçüstü yakalanan şüphelilerin yakınları adliye önünde kadın muhabiri dövdü

Aksaray’da uyuşturucu satarken suçüstü yakalanan ve jandarmaya direnen 2 şüphelinin adliyeye sevk edilişi sırasında yakınları, görüntü almak isteyen muhabirlere saldırıp bir kadın muhabiri darp etti.

Suçüstü yakalanan şüphelilerin yakınları adliye önünde kadın muhabiri dövdü

İddiaya göre, İstanbul’dan Aksaray merkez bağlı Gülağaç ilçesi Osmanlı köyüne uyuşturucu madde getirileceği bilgisine ulaşan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kimliğini belirledikleri Ö.O. (23) isimli şüpheliyi takibe aldı.

Teknik ve fiziki takibin ardından jandarma ekipleri, şüpheli Ö.O.'yu köye getirdiği uyuşturucu maddelerini A.T.'ye (22) satmak isterken suçüstü yakaladı. 2 şüpheli gözaltına alırken, jandarmaya direnen şüphelilerden birinin yakını N.O. da (33) gözaltına alındı. Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Şüpheli Ö.O'nun evinde yapılan aramada, 60 gram bonzai, 5 gram metamfetamin maddesi ve uyuşturucu ticaretinden elde edilen bin 700 TL nakit para ele geçirildi.

sucustu-yakalanan-suphelilerin-yakinlari-adliye-onunde-kadin-muhabiri-dovdu-002.jpg

KADIN MUHABİRİ DÖVDÜLER

Jandarmadaki ifadesinin ardından şüphelilerden A.T, serbest bırakılırken, Ö.O. ve jandarmaya direnen N.O, adliyeye sevk edildi. Adliye önünde bekleyen şüphelilerin yakınları Ceylan B. (24), Gülnaz Y. (31) ve Ramazan A. (24) görüntü almak isteyen muhabirlere saldırdı. Sözlü ve fiziki saldırılarının ardından Gülnaz Y. ve Ceylan B, kadın muhabirin saçlarını çekerek darp etti. Ramazan A, görüntü çeken bir kameramanın arkasından saldırdı. Yaşanan arbede yine orada bulunan gazeteciler tarafından görüntülendi.

sucustu-yakalanan-suphelilerin-yakinlari-adliye-onunde-kadin-muhabiri-dovdu.jpg

sucustu-yakalanan-suphelilerin-yakinlari-adliye-onunde-kadin-muhabiri-dovdu-001.jpg

MUHABİRLER ŞİKAYETÇİ OLDU

Jandarmanın müdahale ettiği olayın ardından muhabirler kendilerine saldıran şahıslardan şikayetçi oldu. Bunun üzerine saldırgan Gülnaz Y. Ceylan B. ve Ramazan A., ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.