Tartıştığı ağabeyini bıçaklayıp öldürdü

İstanbul’da babalarına çamaşır makinesi almak için toplanan para konusunda anlaşmazlık yaşayan iki kardeş arasında kavga çıktı. Seyfi T., ağabeyi Cemil T.'yi bıçakladı. Hastanede kaldırılan Cemil T., hayatını kaybetti.

Tartıştığı ağabeyini bıçaklayıp öldürdü

Olay, Arnavutköy Merkez Mahallesi’nde yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; babalarına çamaşır makinesi almak isteyen iki kardeş aile arasında toplanan para konusunda anlaşmazlık yaşadı.

Konuşmak için parkta buluşan iki kardeş Cemil T. (41) ile Seyfi T. (33) arasında kavga çıktı. Kavga sırasında Seyfi T., ağabeyi Cemil T.’yi bıçakladı.

Seyfi T., olay yerinden kaçarken yaralanan ağabeyi Cemil T., sokakta bir süre ilerledikten sonra kaldırıma oturarak çevredekilerden yardım istedi.

tartistigi-agabeyini-bicaklayip-oldurdu.jpg

Çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirerek kan kaybeden Cemil T.'ye tampon uyguladı. Sağlık ekipleri, yaralıyı Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırdı.İki gün boyunca yoğun bakımda tedavi gören Cemil T., bugün hayatını kaybetti. Polis, olayın ardından kaçan Şüpheli Seyfi T.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Yaralanan Cemil T.'nin kaldırımda yatarken çevredekilerin yardım etmeye çalıştığı anlar, güvenlik kamerası ve cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde, yaralı haldeki Cemil T.'nin elinde sopayla sokakta ilerlediği görülüyor. Önce otomobiliyle sokakta bekleyen sürücüden yardım isteyen Cemil T., daha sonra kaldırıma oturuyor. Hızla toplanan vatandaşların kan kaybeden yaralıya müdahale ettiği görülüyor.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.