Teyze cinayetinde kan donduran detaylar! Taziye evinde gözyaşı bile dökmüş
Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde teyzesi Binnaz Eriş’i boğazını keserek öldüren İ.Ç., cinayetin ardından cesedi kolonya dökerek ateşe verdi. Olayla ilgili gözaltına alınan İ.Ç. ve eşi adliyeye sevk edildi. Cinayete dair kan donduran detaylar çıktı.
Tekirdağ’da yaşanan vahşi cinayet, kan donduran detaylarıyla ortaya çıktı. Olay, 9 Ocak’ta Süleymanpaşa ilçesi Hürriyet Mahallesi Öğretmenler Caddesi’nde meydana geldi.
Dört katlı bir apartmanın ikinci katındaki daireden duman yükseldiğini gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yalnız yaşadığı öğrenilen 70 yaşındaki Binnaz Eriş’in evine giren ekipler, kilitli kapıyı kırarak yangına müdahale etti. Kısa sürede söndürülen yangının ardından yapılan incelemede, Eriş’in kanlar içinde cansız bedeni bulundu. İlk tespitlere göre Eriş’in boğazı kesilerek ve karın bölgesinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.

Süleymanpaşa Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Serkan Eriş’in annesi olan Binnaz Eriş’in ölümüyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, cinayet şüphelisi olarak yeğeni İ.Ç. ve eşi C.Ç.’yi gözaltına aldı.
SUÇUNU İTİRAF ETTİ
Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden İ.Ç.’nin, teyzesiyle yaşadığı evde boğazını kesip bıçaklayarak öldürdüğü, ardından evde bulunan yaklaşık 1 milyon lira değerindeki altınlar, bir miktar para ve cep telefonunu alarak evden ayrıldığı öğrenildi. Şüphelinin, altınları kendi evine götürüp sakladığı, daha sonra çocuğunu okuldan almaya gittiği ve bu sırada cep telefonunu Hükümet Caddesi’nde bir çöp konteyneri yakınına attığı tespit edildi.

CESEDİ YAKMAYA ÇALIŞTI
Polis soruşturmasında, İ.Ç.’nin bir süre sonra tekrar teyzesi Binnaz Eriş’in evine gittiği ve cansız bedenin üzerine kolonya dökerek ateşe verdiği, yangının bu nedenle çıktığı belirlendi. Cinayetin ortaya çıkmasının ardından olay yerine yeniden gelen şüphelinin, yakınlarıyla birlikte ağladığı kaydedildi.
Cinayet şüphelisi İ.Ç. ile eşi C.Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin adliyedeki işlemleri sürerken, olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.
Kaynak:DHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.