Türkiye derin dondurucu dehşetini konuşuyor! Zanlılar adliyeye sevk edildi

Gaziantep'te dövülerek öldürülüp cesedi derin dondurucuya konulan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın babaannesi Sevim Erbay, çocuğa yapılan işkenceye ait izleri anlattı. Zanlılar ise adliyeye sevk edildi.

Türkiye derin dondurucu dehşetini konuşuyor! Zanlılar adliyeye sevk edildi

Türkiye, Gaziantep’te dondurucuda bulunan bebek vahşetini konuşuyor.

İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; televizyon programına Gaziantep'ten katılan anne M.İ, kendisini fuhşa zorlayan iki kişinin, çocuklarını alıkoyduğunu öne sürdü.

Bu sırada canlı yayına telefonla katılan komşusu, M.İ’nin bir buçuk yaşındaki küçük kızı Naime'nin kendisine bırakıldığı bilgisini paylaştı.

Haber alınamayan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay ise ihbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin Seyrantepe Mahallesi’ndeki bir işletmeye düzenlediği operasyonda derin dondurucunun içinde ölü olarak bulundu.

Cinayetle ilgili gözaltına alınan M.T. ve M.A. adliyeye sevk edildi. Zanlılar, gazetecilerin “Siz mi yaptınız, neden yaptınız?” sorularına cevap vermedi.

turkiye-derin-dondurucu-dehsetini-konusuyor-zanlilar-adliyeye-sevk-edildi-001.jpg

BABAANNE, VAHŞETİN DETAYLARINI ANLATTI

Babaanne Sevim Erbay, Gaziantep Adli Tıp Kurumuna gelerek torunun cesedini teşhis etti. Daha sonra açıklamalarda bulunan Sevim Erbay, Lina’ya yapılan işkence izlerini tek tek anlattı.

Yaşanan vahşeti bağırarak anlatan babaanne, “Çocuğun bütün vücudunda sigara izleri var. Her yeri kapkara mosmor olmuş. Komple şişmiş, patlamak üzereydi. Kızı boynundan tutup sallamışlar, boynunu kırmışlar. 2 aydan fazladır cesedi derin dondurucuda duruyormuş. O anneleri Melisa’yı asın. Bunu anneleri M, M.A, G, K. hep beraber yaptı.” diye konuştu.

turkiye-derin-dondurucu-dehsetini-konusuyor-zanlilar-adliyeye-sevk-edildi.jpg

turkiye-derin-dondurucu-dehsetini-konusuyor-zanlilar-adliyeye-sevk-edildi-002.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.