Türkiye’nin konuştuğu yasak aşk cinayetinde şok detay

Şanlıurfa’da geçtiğimiz gün yaşanan olayda; Fatma Yiğit, yasak aşkı Ferhat Demir'i sokak ortasında öldürmüştü. Tutuklanan Yiğit, “Namusumu temizledim pişman değilim” dedi. Cinayetle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Türkiye’nin konuştuğu yasak aşk cinayetinde şok detay

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yasak aşk yaşadığı Ferhat Demir'i sokak ortasında av tüfeğiyle öldüren Fatma Yiğit tutuklandı.

Türkiye’nin konuştuğu cinayete ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.

Sabah’ta yer alan haberdeki iddiaya göre; öldürülen Ferhat Demir, bir süre önce sosyal medyada tanıştığı 3 çocuk annesi Fatma Yiğit'le birlikte olmak istedi.

Genç kadın önce evli olduğunu, bu ilişkinin mümkün olmadığını söyledi.

Bunun üzerine akıl almaz bir plan yapan Demir, sosyal medyada sahte hesap açıp, kendisini kadın gibi tanıtıp Fatma Yiğit'in kocasıyla mesajlaştı.

“BAK KOCAN SENİ ALDATIYOR”

Daha sonra Fatma Yiğit'e "Bak kocan seni aldatıyor, kadınlarla mesajlaşıyor" dedi. Aldatıldığını düşünen kadın da, iddiaya göre Ferhat Demir ile aşk yaşamaya başladı.

Cinayetten sonra tutuklanan Fatma Yiğit'in ifadesinde pişman olmadığını söylediği ve "Namusumu temizledim" dediği öğrenildi.

2022/07/10/yasak-ask-cinayeti-tufekle-oldurdu-cesedin-basinda-polisi-bekledi.jpg

“NAMUSUNU TEMİZLE”

Yiğit, "Ailemin evine gittim. 'Babam bana ya git kendini öldür ya da o adamı öldür. Namusunu temizle' dedi. Ben de bana fotoğraflarımla şantaj yapan Ferhat Demir'i arayıp Suruç'a gelmesini istedim. Ferhat benimle konuştuğu sırada yanımda getirdiğim tüfekle ateş açtım. Daha sonra polisi bekledim" dediği ifade edildi.

 

Kaynak:Sabah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.