Uyuşturucu bağımlısı genç dehşet saçtı! Evde kim varsa vurdu

Adana’nın Yüreğir ilçesinde uyuşturucu bağımlısı Burak Yalçınkaya (29), çıkan tartışmada annesini, ağabeyini, yengesini ve iki yeğenini vurup canına kıymak istedi. Olayda ağabey Hüseyin Yalçınkaya öldü, 5 kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Uyuşturucu bağımlısı genç dehşet saçtı! Evde kim varsa vurdu

Adana Haber: Olay, Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi’nde yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Burak Yalçınkaya, ağabeyi Hüseyin Yalçınkaya, annesi Hacer Yalçınkaya, yengesi Esra Yalçınkaya ve yeğenleri Elif ile Yağmur Yalçınkaya, ailece yemek yemek için mangal yaktı.

AİLESİNİ ATEŞ AÇTI, CANINA KIYMAK İSTEDİ

Bu sırada aile arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Belinden tabancasını çıkaran Burak Yalçınkaya, tüm aile fertlerine tabancayla ateş açıp yaraladıktan sonra aynı silahı başına dayayıp ateşledi.

Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı aile fertleri, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çeşitli hastanelere kaldırıldı.

adananin-yuregir-ilcesinde-uyusturucu-bagimlisi-burak-yalcinkaya-29-cikan-tartismada-annesini-agabeyini-yengesini-ve-iki-yegenini-vurup-canina-kiymak-istedi-olayda-agabey-huseyin-yalcinkaya-oldu-5-kisi-agir-yarali-olarak-hastaneye-kaldirildi.jpg

AĞABEYİ HAYATINI KAYBETTİ

Şüphelinin ağabeyi Hüseyin Yalçınkaya, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yalçınkaya’nın cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Ağır yaralanan Burak, annesi Hacer, yengesi Esra ve yeğenleri Elif ile Yağmur Yalçınkaya’nın ise hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

adananin-yuregir-ilcesinde-uyusturucu-bagimlisi-burak-yalcinkaya-29-cikan-tartismada-annesini-agabeyini-yengesini-ve-iki-yegenini-vurup-canina-kiymak-istedi-olayda-agabey-huseyin-yalcinkaya-oldu-5-kisi-agir-yarali-olarak-hastaneye-kaldirildi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.