Uyuşturucu kuryesi kadının pes dedirten savunması: Bu işi yapmasaydım, kötü yola düşecektim!

Bolu'da uyuşturucuyla yakalanan 3 çocuk annesi, mahkemede, çaresiz kaldığı için uyuşturucu kuryeliği yaptığını iddia ederek "Bu işi yapmasaydım kötü yola düşecektim." sözleriyle kendisini savundu.

Uyuşturucu kuryesi kadının pes dedirten savunması: Bu işi yapmasaydım, kötü yola düşecektim!

Bolu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 Ocak'ta saat TEM yolunda yaptığı uygulamada yolcu otobüsünü durdurmuş, otobüste narkotik köpeği ile yapılan aramada, Seda Altunbaş E’nin çantasında 3 paket halinde 3 kilo 894 gram esrar ele geçirilmişti.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Seda Altunbaş E, tutuklanmış, adliyeye çıkarılırken gülümsemesi o dönem gündem olmuştu.

Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu yargılanan Seda Altunbaş E, ilk duruşmada hakim karşısına çıktı. Seda Altunbaş E. koronavirüs tedbirleri nedeniyle bulunduğu Bolu T Tipi Kapalı Cezaevi'nden SEGBİS sistemi üzerinden görüntülü olarak duruşmaya katıldı.

Seda Altunbaş E., SEGBİS sisteminden gözyaşları içinde ifade verdi. Evlendikten sonra eşi yüzünden uyuşturucu madde kullanmaya başladığını ve eşi daha sonra cezaevine girdikten sonra maddi zorluk çektiğini ifade eden Seda Altunbaş E, çocuklarına bakmak için uyuşturucu kuryeliği yapmaya mecbur kaldığını savundu. Seda Altunbaş E, "Bu işi yapmasaydım kötü yola düşecektim. Kötünün içinde en iyisi buydu. Çevrem kötüydü, yapabileceğim başka bir iş yoktu. " dedi.

Mahkeme heyeti sanığın tutukluluk halinin devamı yönünde karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.