Altın 6793.83
BIST 12433.5
Dolar 45.0182
Euro 52.8851
Sterlin 61.0627

“Yan bakma” kavgası cinayetle bitti! 25 yaşındaki genç öldü

Eskişehir’de iki grup arasında “yan bakma” meselesinden çıkan kavgada 25 yaşındaki Mehmet Can Deneklisoy bıçaklandı. Göğsünden ve bacağından aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Deneklisoy hayatını kaybetti.

“Yan bakma” kavgası cinayetle bitti! 25 yaşındaki genç öldü

Olay, Eskişehir’in Tepebaşı ilçesine bağlı Yenibağlar Mahallesi Eti Caddesi’nde saat 03.00 sıralarında meydana geldi.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; iki grup arasında “yan bakma” meselesinden çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavgada Mehmet Can Deneklisoy (25) göğsünden ve bacağından bıçaklandı. Vücudunun üst bölgesinden yaralanan Muhammet B. (26) ise olay yerinden kaçtı.

yan-bakma-kavgasi-cinayetle-bitti-25-yasindaki-genc-oldu

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Deneklisoy’un hayatını kaybettiği belirledi. Deneklisoy’un cenazesi savcılık ve polis incelemesinin ardından Eskişehir Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

yan-bakma-kavgasi-cinayetle-bitti-25-yasindaki-genc-oldu

Yaralı olarak kaçan Muhammet B. polis ekipleri tarafından yakalandı. Ambulansla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Muhammet B. tedavi altına alınırken, kavgaya karıştıkları tespit edilen E.T. (25) Y.C.T. (23) ve A.A.Y.’yi (23) gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

yan-bakma-kavgasi-cinayetle-bitti-25-yasindaki-genc-oldu

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.