Yasak aşk şüphesinde kan döküldü! Biri öldü, diğeri yaralı

Afyonkarahisar’da bir genç, karısıyla ilişkisi olduğunu öne sürdüğü başka bir genç ile tartıştı. Yaşanan arbede sırasında ateş alan tüfekten çıkan saçmalarla vurulan gençlerden biri öldü, diğeri yaralandı.

Yasak aşk şüphesinde kan döküldü! Biri öldü, diğeri yaralı

İddiaya göre; Afyonkarahisar merkeze bağlı Sülümenli beldesinde İsmet D. (25), karısıyla ilişkisi olduğunu öne sürdüğü Çağrı K. (25) ile beldedeki bağ evi yolunda karşı karşıya geldi.

KAVGA ÇIKTI, TÜFEĞE SARILDI

Taraflar arasında başlayan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşünce İsmet D. aracından aldığı av tüfeğiyle Çağrı K’ye ateş etmeye kalkıştı. Bu sırada ikili arasında yaşanan arbedede av tüfeğinin ateş alması ile Çağrı K. göğsüne, İsmet D. ise bacağına isabet eden saçmalar nedeniyle yaralandı. 

yasak-ask-suphesinde-kan-dokuldu-biri-oldu-digeri-yarali.jpg

HASTANEDE ÖLDÜ

Olayı haber alıp gelen yakınları Çağrı K’yi kendi imkanlarıyla Çobanlar Devlet Hastanesi’ne götürdü. Çağrı K. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

DURUMU İYİ

İsmet D. ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ne götürülerek tedaviye alındı. İsmet D'nin sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

yasak-ask-suphesinde-kan-dokuldu-biri-oldu-digeri-yarali-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.