Yeni sevgili eski sevgiliyi pompalı tüfekle vurdu

Diyarbakır’da bir süre önce ayrıldığı eski sevgilisinin evinin önünde çevreyi rahatsız eden M.K, kadının yeni erkek arkadaşı tarafından pompalı tüfekle vuruldu.

Yeni sevgili eski sevgiliyi pompalı tüfekle vurdu

Diyarbakır Haber: Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; akşam saatlerinde Yenişehir ilçesi Gevran Caddesi üzerinde bulunan 7 katlı bir apartmanın girişinde yaşanan olayda, binada oturan ve ismi öğrenilemeyen genç bir kadının eski sevgilisi M.K, apartmanın önüne geldi.

Burada bir süre bağıran M.K, genç kadının ve çevredekilerin uyarılara rağmen bölgeden ayrılmadı. İddiaya göre genç kadın, durumu yeni erkek arkadaşı F.T.’ye bildirdi.

Binanın önüne gelen F.T., tartıştığı M.K.'ya beraberinde getirdiği pompalı tüfekle ateş etti. M.K., kanlar içinde yere yığılırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

M.K. sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne götürüldü. M.K.’nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

İhbar üzerine bölgeye gelen motosikletli yunus timleri ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise çevrede yaptıkları çalışma sonrası şüpheli F.T.’yi saldırıda kullandığı pompalı tüfekle yakalayarak gözaltına aldı.

yeni-sevgili-eski-sevgiliyi-pompali-tufekle-vurdu.jpeg

yeni-sevgili-eski-sevgiliyi-pompali-tufekle-vurdu-001.jpeg

yeni-sevgili-eski-sevgiliyi-pompali-tufekle-vurdu-002.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.