Adnan Menderes İlkokulu öğretmen ve öğrencileri Başkan Kale'yi ziyaret etti

"İklim değişikliğine dur de" e-twinning projesinde yer alan Cihanbeyli Adnan Menderes İlkokulu öğretmenleri Mehtap Ergen ve Hasan Oğuzhan Ergen ile öğrenciler Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale'yi ziyaret etti.

Adnan Menderes İlkokulu öğretmen ve öğrencileri Başkan Kale'yi ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanlığı ulusal destek servisi bünyesinde yürütülen "iklim değişikliğine dur de" e-twinning projesi kapsamında Cihanbeyli Adnan Menderes İlkokulu öğretmenleri Mehtap Ergen ve Hasan Oğuzhan Ergen ile öğrenciler Cihanbeyli Belediyesi'ni ziyaret etti.

Başkan Mehmet Kale tarafından ağırlanan öğrenci ve öğretmenler, iklim değişikliği ile ilgili nelerin yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulundu. Öğrencilerimizi böyle güzel bir projede yer aldıkları için tebrik eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, daha temiz bir gelecek için herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerektiğini belirtti. İlçede üretimi dayalı endüstriyel faaliyetlerde olabildiğince yenilenebilir enerji kaynakları kullanıldığını söyleyen Kale, jeotermal enerji kaynağından elde edilen sıcak su ile Cihanbeyli'de seralar kuluduğunu, tarım arazileri ve sosyal tesisler başta olmak üzere güneş panelleri ile elektrik ihtiyacının karşılanması yönünde çalışma yaptıklarını kaydetti. 

Hava kirliliğini önleme noktasında da ilçeye doğal gaz getirme çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Kale, katı yakıtlara oranla doğal gazın çevre dostu olarak kabul edildiğini kaydetti.  Ağaç dikmenin ve korumanın öneminden de bahseden Kale, belediye tarafından birçok fidan dikim programa yaptıklarını ve bundan sonra da bu konuda özenli çalışmalarının devam edeceğini vurguladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.