AK Parti Konya'da kongre süreci başladı

AK Parti Konya İl Başkanlığı 7. Olağan Kongre sürecini başlattı.  31 ilçenin 11'inde delege seçimleri tamamlandı. 

AK Parti Konya'da kongre süreci başladı

AK Parti Konya İl Başkanlığı 7. Olağan Kongre Süreci’ne başladı. Bu kapsamda 11 ilçede delege seçimleri tamamlandı. Geri kalan ilçelerde ise delege seçimlerine gelecek haftalarda devam edilecek.

"7. Olağan Kongre Sürecimizi Cumartesi günü itibariyle başlattık" diyen AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı; “İlçelerimizde, mahallelerimizde ilçe kongrelerinde delege olacak arkadaşlarımızı seçme çalışmalarına başladık. 11 ilçemizde inşallah bunu tamamlamış olacağız. Önümüzdeki haftalarda da devam edecek seçimlerle de 31 ilçemizin tamamında delege seçimleri bitmiş olacak. İnşallah Şubat ayı itibariyle ilçe kongrelerimizi daha sonra yaz döneminde de il kongreleriyle tüm 81 ilde süreç tamamlanıp büyük kongreye hazır hale geleceğiz. 2020 veya 2021 yılı başında da büyük kongremizi gerçekleştireceğiz. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yürüyen bu hareket 2001’de başlattığı o heyecanı 2019 yılında da devam ettiriyor. Kuruluştan beri bu davayı omuzlamış, bu harekette görev almış kıymetli kardeşlerimiz bugün de yine Sayın Cumhurbaşkanımızın etrafında yine bu cabayı göstermektedirler. Bu bir dava hareketidir.  Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle Türkiye’de yeni bir hamleyi başlatarak bölgemizdeki gelişmelere ve dünyadaki yanlışlara karşı 'dur' diyen bir liderin çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam etmesi için bizler de bu davanın neferleri olarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

Karatay'daki delege seçiminde konuşan AK Parti Konya Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise AK Parti’de her zaman seçimlerin bir bayram havasında geçtiğini belirterek, AK Partiye üye olmuş, gönül vermiş herkese teşekkürlerini iletti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.