Konyaspor kritik Sivas deplasmanında

Geçtiğimiz hafta evinde Alanyaspor’a mağlup olarak taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Konyaspor, yarın Sivas deplasmanında zoru başarmak istiyor.

Konyaspor kritik Sivas deplasmanında

Tümosan Konyaspor Süper Lig’in 34. haftasında yarın deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. 4 Eylül Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 16.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Murat Erdoğan yönetecek.

KONYASPOR ZORU BAŞARMAK İSTİYOR

Son maçında Alanyaspor’a 2-0 mağlup olarak taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan yeşil-beyazlı takım Sivas deplasmanından 3 puanla dönerek Fenerbahçe maçına rahat çıkmak istiyor.

SİVAS YOLCULUĞU BUGÜN

Ligin geride kalan bölümünde 8 galibiyet, 12 beraberlik ve 13 mağlubiyet alan yeşil-beyazlı takım 36 puan topladı. Küme düşme hattının 2 basamak üzerinde bulunan Konyaspor bugün yapacağı çalışmanın ardından maçın hazırlıklarını tamamlayarak öğleden sonra Sivas’a hareket edecek.

konyaspor-kritik-sivas-deplasmaninda.jpg

KONYASPOR’DA 6 EKSİK

Konyaspor kart cezalısı Uğurcan ve Hadebe ile sakatlığı bulunan Yasir, Metehan, Niangbo ve Boateng bu maçta forma giyemeyecek. Alanya maçı öncesi mide rahatsızlığı geçiren kaleci Slowik ile bu karşılaşmada burnu kırılan Oğulcan'ın ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

konyaspor-kritik-sivas-deplasmaninda-001.png

SİVAS’TA HEDEF AVRUPA

Son maçında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Sivasspor ise Konya maçını kazanarak Avrupa kupalarına katılma iddiasını sürdürme hedefinde.

45 puanla 10. basamakta bulunan kırmızı-beyazlı ekipte Konyaspor maçı öncesi orta saha oyuncusu Hakan Arslan'ın sakatlığı bulunuyor. Fode Koita ve Uğur Çiftçi de kart cezası nedeniyle bu maçta sahada olmayacak.

konyaspor-kritik-sivas-deplasmaninda.png

İlgili Haberler
 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.