Aykut Kocaman: Saçmalıklarla uğraşmak çok yoruyor

Kasımpaşa'yı 4-1 gibi farklı bir skorla yenen Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman, maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Kocaman, kendisine sürekli yöneltilen 'savunma futbolu' eleştirileriyle ilgili soruya "Ne yazıkki bizim ülkemizde doğrularla yanlışla yer değiştirmiş. Saçmalıklarla uğraşmak çok yoruyor insanı... Oyuncularla doğru ilişkiler kurarak doğruları anlatmaya çalışyoruz. Hakikaten bu işlerle ilgilenmiyorum" diye cevap verdi.

Aykut Kocaman: Saçmalıklarla uğraşmak çok yoruyor

Konyaspor, Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa deplasmanında aldığı 4-1'lik farklı galibiyetle milli maç arasına moralli girdi.

Maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Aykut Kocaman, skorun çok daha farklı olabileceğini belirterek "Beklentilerin, öngörülerin üzerinde bir oldu. Skor çok daha farklı olabilirdi, ancak rakibimizin de pozisyonları vardı. Maçın 60 dakikalık periyotu çok sert ve kora kor geçti. Kasımpaşa gerçekten zorlu bir rakip. Çok net pozisyonlara girdik. İhtiyacımız olan bir galibiyet aldık. Milli maç arasına da sevinçli giririyoruz. Bir seviyeye doğru gidiyoruz. Şimdi o seviyeyi korumak çok önemli" dedi.

- "Saçmalıklarla uğraşmak çok yoruyor insanı" - 

Kocaman, kendisine sürekli yöneltilen 'savunma futbolu' eleştirileriyle ilgili soruya ise "Benimle ilgili yaratılan bir algı var. Ne yazıkki bizim ülkemizde birçok konuda olduğu gibi futbolda da doğrularla yanlışla yer değiştirmiş. Saçmalıklarla uğraşmak çok yoruyor insanı... Oyuncularla doğru ilişkiler kurarak onlara doğruları anlatmaya çalışyoruz. Hakikaten bu işlerle ilgilenmiyorum artık" diye cevap verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.