Başkanlardan Konyaspor'a moral ziyareti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, merkez ilçe belediye başkanlarıyla birlikte kritik Fenerbahçe maçı öncesi Konyaspor'u ziyaret etti.

Başkanlardan Konyaspor'a moral ziyareti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte kritik Fenerbahçe maçı öncesi Konyaspor'a moral ziyaretinde bulundu.  

Başkanları, Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk ile yöneticiler karşıladı. Ziyarette koronavirüs tedbirleri kapsamında tokalaşma olmadı ve uzaktan selamlaşıldı. 

İlk olarak kulüp yöneticileri ve Teknik Direktör Bülent Korkmaz ile görüşen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, daha sonra antrenman sahasında futbolcularla buluştu. Burada oyunculara hitaben konuşan Altay ''Hepimizin hayatındaki en önemli gündem Konyaspor'' dedi.

Konyaspor'a güvendiklerini belirten Başkan Altay, Fenerbahçe maçıyla birlikte takımın yükselişe geçmesini beklediklerini ve buna inandıklarını belirtti. Altay ''Belediyeler olarak hem maddi hem de manevi olarak yanınızdayız. Sonuç ne olursa olsun arkanızdayız. Sizlerin başaracağınıza inanıyoruz. Konya şehri bu başarıyı hak ediyor. Bu tesisler, bu imkanlar birçok kulüpte yok. Bugüne kadar şanssız ve üzüldüğümüz durumlar oldu. Ancak sonsuza kadar birşey iyi ya da kötü gitmiyor. Hocamızın gelişiyle çok iyi bir performans yakaladınız. Fenerbahçe maçında başarılar diliyoruz. Biz her zaman yanınızdayız. Bunu unutmayın. Konya her zaman arkanızda... Başarılar diliyoruz'' dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.