ABD'de acil durum! Biden konuşmasını yarıda kesti

Son Dakika Haberi! ABD Başkanı Joe Biden konuşmasını “Kusura bakmayın, acil durum odasına gitmem gerekiyor." sözleriyle yarıda kesti.

ABD'de acil durum! Biden konuşmasını yarıda kesti

Beyaz Saray'da bu akşam dikkat çeken bir hareketlilik yaşandı. ABD Başkanı Joe Biden açıklama yaparken konuşmasını bir anda kesti ve Beyaz Saray'daki durum odasına gitti.

"REHİNELERİ BIRAKSINLAR, SONRA ATEŞKESİ KONUŞURUZ"

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Joe Biden, Beyaz Saray'daki bir etkinlikte konuştu. Gazze'de "ateşkes" durumuna ilişkin soruya Biden, öncelikle Hamas'ın elindeki rehineleri serbest bırakması gerektiği yanıtını verdi.

"ACİL DURUM ODASINA GİTMEM GEREKİYOR"

Konuşmasını yarıda kesen Biden, acil durum odasının yolunu tuttu. Biden'ın konuşmadaki son sözleri, "Kusura bakmayın, durum odasına gitmem gerekiyor, orada ilgilenmem gereken bir mesele var" oldu.

SEBEBİ SURİYE'DEKİ ABD ÜSSÜNE SALDIRILAR MI?

ABD'nin Suriye'de bulunan askeri üstlerine bir süredir silahlı insansız hava araçları ile saldırılar düzenleniyordu. Bugün de sabah saatlerin Al-Tanf Üssü'ne, akşam saatlerinde ise Malikiyye ilçesindeki Robarya Üssü'ne bir saldırı gerçekleşti.

Toplantının yarıda kesilmesinin sebebinin bu olabileceği iddia edildi.

BEYAZ SARAY'DAN PAYLAŞIM

Beyaz Saray'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Başkan Biden ve Başkan Yardımcısı Harris, bugün ulusal güvenlik ekibinden İsrail ve Gazze'deki son gelişmelere ilişkin bir brifing aldı" ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.