Baş ağrısı nedeniyle hastaneye gitti, alnından çıkan herkesi şaşkına çevirdi

Rusya'da yaşayan bir kişi, baş ağrısı şikayeti ile hastaneye başvurdu. Alnında oluşan şişkinlik kesildi, deri altından 15 cm uzunluğunda bir solucan olduğu belirlendi. Beyaz renkli ince solucan operasyonla çıkartıldı.

Baş ağrısı nedeniyle hastaneye gitti, alnından çıkan herkesi şaşkına çevirdi

Rusya, Novorossiysk şehrinde bir adamın alnında şişlik oluştu. Adam şişliğin sivrisinek ısırığı enfeksiyonuna bağlı olduğunu düşünerek hastaneye gitti.

İNCE BEYAZ SOLUCAN ÇIKARILDI

Adamın alnındaki şişliği kesmek için aletler kullanıldı ve ardından ince, beyaz solucan çıkarıldı. Bu solucanların, genellikle ishale ve ateşe neden olan, insanlar ve diğer hayvanların vücutlarında yaşayan parazit canlıların olduğu belirtildi.

CİLT ENFEKSİYONLARIYLA KARIŞTIRILABİLİR

Ayrıca, City Hospital No.1'deki personel, daha da tuhaf bir durumda, solucanı sergilemeye karar verdi. Bu durum, solucanın adamın alnındaki derinin altındaki dokuya yerleştiğini, ancak paraziti bulmanın zor olabileceğini gösteriyor. Solucan, vücutta yeterince uzun bir süre kalmadığı için, genellikle cilt enfeksiyonları ile karıştırılabilir.

EN KESİN SONUÇ ULTRASON MUAYENESİYLE OLUR

Hastane personeli, "En bilgilendirici bilgi ultrason muayenesi ile elde edilir" dedi. Doktorlar, "dirofilariyazisin" insanlarda nadir görülen bir hastalık olduğunu belirtti.

Parazit solucanın bulunduğu hastanın, tedavisi tamamlandıktan sonra daha iyi hissettiği ancak tedavisine devam edildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.