Ermenistan şokta! Paşinyan uğradıkları hezimeti itiraf etti

Ateşkese rağmen sivil hedeflere saldırmayı sürdüren Ermenistan ordusu, Azerbaycan güçleri karşısında ağır kayıplar veriyor. Ermenistan Başbakanı Paşinyan canlı yayında uğradıkları hezimeti itiraf etti.

Ermenistan şokta! Paşinyan uğradıkları hezimeti itiraf etti

Cumartesi günü Dağlık Karabağ’da ilan edilen insani ateşkesi ihlal edip Gence’de sivillere saldıran Ermenistan, cephede ağır kayıplar veriyor.

PAŞİNYAN İTİRAF ETTİ

Ermenistan'ın cephede uğradığı yenilgi bizzat Başbakan tarafından itiraf edildi.

Paşinyan, dün yaptığı ulusa sesleniş konuşmasında, Ermeni güçlerinin cephede ağır kayıplar verdiğini belirterek, birliklerinin hem kuzey hem de güney yönlerinde geri çekilmek zorunda kaldığını açıkladı. Açıklamasında çatışmalardaki durumu 'Çok ciddi' olarak nitelendiren Paşinyan Ermeni güçlerine birlik çağrısı da yaptı.

ermenistan-sokta-pasinyan-ugradiklari-hezimeti-itiraf-etti.jpg

Azerbaycan Savunma Bakanlığı ise bu sabah yaptığı açıklamada, Ermenistan’ın, Azerbaycan ordusu karşısında cephenin bazı yerlerinde geri çekildiğini ifade etti.

ermenistan-sokta-pasinyan-ugradiklari-hezimeti-itiraf-etti-001.jpg

Bakanlık, Ağdere ile Ağdam ve Fizuli, Hadrut, Cebrayil bölgelerinde çatışmaların devam ettiğini duyurdu. Açıklamada, Ermenistan’ın gece boyunca saldırmaya devam ettiği ve Azerbaycan Ordusu'nun karşılık vermesi üzerine bazı yerlerde Ermenilerin geri çekilmek zorunda kaldığı kaydedildi.

ermenistan-sokta-pasinyan-ugradiklari-hezimeti-itiraf-etti-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.