Hastanın midesinden Nokia'nın efsane telefonu çıktı

Kosova'da şok eden bir olay yaşandı. 33 yaşındaki bir hastanın midesinden cep telefonu çıktı. Söz konusu telefon, Nokia'nın efsane 3310 modeli. Hastanın neden ve nasıl bu telefonu yuttuğu ise anlaşılamadı.

Hastanın midesinden Nokia'nın efsane telefonu çıktı

Kosova'nın Başkenti Priştine'de duyanları hayrete düşüren bir olay yaşandı. 4 gündür midesinde Nokia 3310 ile yaşayan kimliği açıklanmayan bir hasta ameliyata alındı.

DOKTOR TELEFONUN FOTOĞRAFINI FACEBOOK HESABINDAN PAYLAŞTI

Pazartesi günü ameliyata alınan hastanın midesindeki Nokia 3310 model cep telefonu, doktor Skender Teljaku'nun önderliğindeki ekiple çıkarıldı. Teljaku, telefonun fotoğrafını Facebook hesabından paylaştı.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre, doktorun gönderisinde endoskopi röntgenlerinin de fotoğrafları yer aldı. Teljaku, ameliyatta hastanın karnını açmadan özel endoskopi cihazları kullanarak telefonu üç parça halinde çıkardıklarını söyledi.

hastanin-midesinden-nokianin-efsane-telefonu-cikti-001.jpeg

TELEFONU NEDEN VE NASIL YUTTUĞU AÇIKLANMADI

Doktor, telefonun en tehlikeli parçasının batarya olduğunu, bunun patlayıp organlara tehlikeli kimyasallar bulaştırabileceğini ifade etti. Hastanın telefonu nasıl ve neden yuttuğuysa bilinmiyor.

hastanin-midesinden-nokianin-efsane-telefonu-cikti.jpeg

NOKİA 3310 CEP TELEFONU EFSANESİ OLARAK BİLİNİYOR

Finlandiya merkezli telekomünikasyon şirketi Nokia'nın 3310 modeli 21 yıl önce piyasaya sürülmüş, dayanıklılığıyla dünya çapında ün kazanmıştı.

Kaynak:Sabah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.