Hindistan’da insanlık dışı tokat! Müslüman öğrencisini dövdürttü

Hindistan'da bir öğretmen, Müslüman olduğu gerekçesiyle öğrencisini sınıftaki diğer arkadaşlarına dövdürttü. İnsanlık dışı olayın görüntüleri büyük tepki topladı.

Hindistan’da insanlık dışı tokat! Müslüman öğrencisini dövdürttü

İslam düşmanlığının zirve yaptığı Hindistan’da bir skandal olay daha patlak verdi.. 5’te biri Müslüman olan ve ülkenin en kalabalık nüfuslu eyaleti olan Uttar Pradeş’te bir okulda öğretmenin Müslüman öğrenciyi aşağıladığı ve diğer öğrencilerden sınıf arkadaşına tokat atmalarını istediği video, sosyal medyada tepki topladı.

MÜSLÜMAN ÖĞRENCİSİNİ ARKADAŞLARINA TOKATLATTI

Yerel basında yer alan haberlere göre olay, 24 Ağustos'ta, Muzaffarnagar şehrine 30 kilometre uzaklıktaki Kubbapur köyünde meydana geldi.

Trapta Tyagi isimli öğretmenin, sınıf arkadaşlarının önüne çıkardığı 7 yaşındaki Müslüman çocuğu dininden dolayı aşağıladığı ve diğer öğrencilerden sırayla ona tokat atmalarını istediği anlar saniye saniye kayıt altına alındı.

Videoda, Müslüman çocuğun sınıf arkadaşlarının önüne çıkarıldığı sırada, öğretmenin "Tüm Müslüman öğrencilerin (okuldan) gitmesi gerektiğini söylüyorum" dediği ve videoyu çeken kişinin "Haklısın. Bu, eğitimi mahvediyor" ifadeleriyle karşılık verdiği görülüyor.

İSLAM DÜŞMANLIĞININ SONUCU

Müslüman çocuğun babası Muhammed İrşad, öğretmenin, çocuklarının "başarısızlığını gerekçe göstererek kendini haklı çıkarmaya çalıştığını" ancak oğullarının başarılı bir öğrenci olduğunu belirterek olayın "ülkede yayılan Müslüman nefretinin bir sonucu" niteliğinde olduğuna dikkati çekti.

POLİS ÜSTÜNÜ ÖRTMEK İSTEDİ

Tepkilerin ardından öğretmenin kendilerinden özür dilediğini kaydeden aile, çocuklarını tekrar aynı okula göndermeme konusunda kararlı olduklarını ifade etti. Sosyal medyadaki tepkilerin ardından polis, kullanıcılardan videonun paylaşımını durdurmalarını istedi. Hindistan polisi videonun paylaşılmaması için aileye baskı uyguladı ancak aile geri adım atmayarak videoyu paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.