İşgalci İsrail, Gazze'deki mülteci kampını vurdu

İşgalci İsrail ordusu, Gazze'deki 113 bin kişinin yaşadığı Cibaliye ve El-Şati mülteci kamplarını bombaladı. Kamptaki 50 Filistinlinin hayatını kaybettiği, çok sayıda insanın da yaralandığı belirtildi.

İşgalci İsrail, Gazze'deki mülteci kampını vurdu

İsrail bugün Gazze'deki 113 bin kişinin yaşadığı Cibaliye ve El-Şatimülteci kamplarını vurdu. Saldırıda ilk belirlemelere göre 50 kişinin can verdiği, çok sayıda Filistinlinin de yaralandığı belirtiliyor.

10 DAKİKA SÜRDÜ

Hamas'ın İsrail'e yönelik 'Aksa Tufanı' operasyonu sonrası İsrail ve Filistinliler arasındaki savaşın boyutu giderek artıyor. Savaşın 3. gününde İsrail ordusu, Filistinli mültecilerin yaşadığı Gazze'deki El-Şati ve Cebeliye mülteci kampına hava saldırısı düzenledi. Yoğunluğun en fazla olduğu mülteci kamplarına yapılan 2 baskının da 10 dakika içinde gerçekleştiği ve kamplarda onlarca can kaybı ve yaralı olduğu bilgisi aktarıldı.

isgalci-israil-gazzedeki-multeci-kampini-vurdu.jpg

Saldırıların ardından yerel kaynaklar Gazze şehir hastanesi El-Şifa'ya onlarca yaralının getirildiğini açıkladı. Saldırılar geniş çapta yıkıma ve onlarca evde hasara neden olurken, enkaz altında kalanları kurtarmak için çalışmaların başladığı bildirildi.

isgalci-israil-gazzedeki-multeci-kampini-vurdu-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.