İsrail ordusu Gazze’de pazar yerini bombaladı

İsrail ordusunun Gazze kentinin güneydoğusunda bir pazar yerine düzenlediği saldırıda ilk belirlemelere göre 10 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi de yaralandı.

İsrail ordusu Gazze’de pazar yerini bombaladı

Ortadoğu’nun işgalci terör devleti İsrail, Gazze’ye yönelik saldırılarını 270 gündür sürdürüyor.

İsrail savaş uçakları, Zeytun Mahallesi'ndeki Şema Camisi yakınlarında yer alan ve insan yoğunluğunun olduğu bir pazarı hedef aldı.

Gazze'deki El-Ehli Hastanesi kaynakları, söz konusu saldırıda 10 kişinin yaşamını yitirdiğini, çok sayıda kişinin de yaralandığını aktardı.

israil-ordusu-gazzede-pazar-yerini-bombaladi.jpg

CAN KAYBI 38 BİNE DAYANDI

İsrail ordusunun son 24 saatte Gazze'nin çeşitli bölgelerinde 3 "katliam" gerçekleştirdiği, söz konusu saldırılarda 25 Filistinlinin daha hayatını kaybettiği, 81 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.

İsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısının 37 bin 925'e, yaralananların sayısının da 87 bin 141'e yükseldiği kaydedildi.

Ayrıca hâlâ enkaz altında ve yol kenarlarında cesetlerin bulunduğu ancak İsrail'in engellemeleri nedeniyle sağlık ekipleri ile sivil savunma görevlilerinin cenazelere ulaşamadığı belirtildi.

israil-ordusu-gazzede-pazar-yerini-bombaladi-001.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.