KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, kayınvalidesinin vefat haberini New York’ta aldı

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar’ın annesi Ayten Deniz bugün hayatını kaybetti. Tatar acı haberi, Kıbrıs konusuyla ilgili temaslarda bulunmak üzere gittiği New York’ta aldı.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, kayınvalidesinin vefat haberini New York’ta aldı

Kıbrıs konusuyla ilgili temaslarda bulunmak üzere New York’ta bulunan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yayımladığı mesajda üzüntülerinin büyük olduğunu belirtirken, merhumeye Allah’tan rahmet ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Cumhurbaşkanı Tatar’ın mesajı şöyle:   

“Kayınvalidem Ayten Deniz’in vefatını çok büyük bir üzüntü ile göreve geldiğim New York’ta öğrenmiş bulunmaktayım. Kendisine Allah’tan rahmet, yaslı ailemize, yakınları ile sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim. Ayten hanım; hanımefendi kişiliği, sevecenliği, güzelliği ve fedakarlıkları ile hep anılacaktır. Üzüntümüz büyüktür, kendisini hep  özlem ve sevgiyle anacağız. Nurlar içinde uyusun, ruhu şad olsun. Ulusal mücadelemizde büyük hizmetleri bulunan merhum Kemal Deniz’in eşi olan Ayten Deniz, yarın Lefkoşa İsmail Safa Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından, Lefkoşa Mezarlığı’na eşinin yanına defnedilecek.”

kktc-cumhurbaskani-ersin-tatar-kayinvalidesinin-vefat-haberini-new-yorkta-aldi.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.