La Casa de Papel’in yıldızı kent meydanına çıkıp İsrail’e böyle seslendi

La Casa de Papel dizisinde Müfettiş Raquel karakterini canlandıran İspanyol aktris Itziar Ituno, Gazze'ye destek için düzenlenen gösteriye katıldı. Ituna “Katlettiğiniz her Filistinli çocuk bizim de çocuklarımızdır. Soykırıma seyirci kalmayacağız" dedi.

La Casa de Papel’in yıldızı kent meydanına çıkıp İsrail’e böyle seslendi

Katil İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları sürüyor. Gazze’deki soykırımda aralarında çocuk, yaşlı ve kadınların da olduğu birçok Filistinli hayatını kaybetti. İsrail’in saldırılarına dünyadan tepkiler çığ gibi büyüyor. Ünlü sanatçıların da aralarında bulunduğu birçok isim Filistin’e destek mesajları veriyor.

Filistin’e destek veren isimlerden biri de La Casa de Papel dizisinde Müfettiş Raquel karakterini canlandıran Itziar Ituno oldu.

Ituno, İspanya'nın Guernica şehrinde Gazze'ye destek amacıyla düzenlenen gösteriye katıldı. Ituno, Gazze'de derhal ateşkes yapılması çağrısında bulundu.

la-casa-de-papelin-yildizi-kent-meydanina-cikip-israile-boyle-seslendi-001.jpg

"BU SOYKIRIMA SEYİRCİ KALMAYACAĞIZ"

Ünlü oyuncu, binlerce insanın öldürüldüğü Gazze'de bir an önce ateşkes ilan edilmesi çağrısında bulundu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırısını kınayarak Filistin ile dayanışma çağrısında bulundu. Gösteride konuşma yapan Itziar Ituno, "İşgal ettiğiniz Filistin toprakları bizim de topraklarımızdır. Katlettiğiniz her Filistinli çocuk bizim de çocuklarımızdır. Biz bu soykırıma seyirci kalmayacağız" dedi.

la-casa-de-papelin-yildizi-kent-meydanina-cikip-israile-boyle-seslendi-003.jpg

PAYLAŞIMLARIYLA TEPKİSİNİ ORTAYA KOYUYOR

Itziar Ituno, zaman zaman sosyal medya hesabından İsrail'in katliamlarını kınayan paylaşımlar da yapıyor.

la-casa-de-papelin-yildizi-kent-meydanina-cikip-israile-boyle-seslendi-004.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.