Okula silahlı saldırı! 2 öğrenci öldü, 5 öğrenci yaralandı

Rusya’da 8. Sınıf öğrencisi okula gelerek elindeki silahla ateş açtı. 6 öğrenci kurşunların hedefi oldu. Alina isimli kız öğrenci saldırının ardından canına kıydı. 2 öğrencinin öldüğü, 5 öğrencinin yaralandığı saldırıya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Okula silahlı saldırı! 2 öğrenci öldü, 5 öğrenci yaralandı

Rusya’nın Bryansk kentinde bir öğrencinin okulda gerçekleştirdiği silahlı saldırıda kendisi ile birlikte 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Rusya’nın Bryansk kentinde 8. sınıf öğrencisi okula silahlı saldırı gerçekleştirdi. Okula silahla gelen kız öğrenci, spor salonu önünde çevreye ateş açtı. 6 öğrenciyi yaralayan adı Alina olduğu ifade edilen öğrenci daha sonra canına kıydı.

Yaralı öğrencilerden de 1'i hayatını kaybetti. Rusya İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "İlk bilgilere göre, öğrencilerden biri silahla spor salonu binasına birkaç el ateş etti.

Saldırı sonucunda 6 kişi yaralandı. Yaralanan öğrencilerden biri hayatını kaybederken, saldırgan öğrenci olay yerinde canına kıydı” ifadelerini kullandı.

Bakanlık açıklamasında omuz ve dizlerinden yaralanan öğrencilerin tedavisinin hastanede devam ettiği ve durumlarının ağır olmadığı belirtildi.

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.