Paul Pogba İslam düşmanı Macron'a patladı: Artık Milli Takım formasını giymeyecek

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United forması giyen Paul Pogba, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un İslam üzerine yapmış olduğu skandal açıklamalar sonrasında Milli Takım kariyerini sonlandırdı.

Paul Pogba İslam düşmanı Macron'a patladı: Artık Milli Takım formasını giymeyecek

İslam düşmanı Emmanuel Macron'un terörizmi İslam ile bağdaştıran sözleri sonrasında Fransa'da yaşayan Müslümanlar ayaklandı. Macron'un skandal ifadelerinden geri adım atmamasının ardından Fransa Milli Futbol Takımı oyuncularından Paul Pogba önemli bir karara imza attı.

İngiliz basınında yer alan habere göre; Pogba, Macron'un İslam üzerine yapmış olduğu açıklamalar sonrasında milli takım kariyerinin sonlandırdı. Pogba'nın bir sonraki milli arada Fransa forması giymeyeceği aktarıldı.

Orta doğu basınında yer alan haberlerde ise Fransa'da yaşanan terör olaylarıyla ilgili olarak İslam'ı suçlama gafletinde bulunan Macron'un bu tutumu sonrasında Pogba'nın da ülkesindeki Müslümanlar adına böyle bir karar aldığı ifade edildi.

Müslüman futbolcu Pogba, 2016 yılında 105 milyon Euro bonservis bedeliyle Juventus'tan Manchester United'a transfer olmuştu. Pogba, Fransa Milli Takımı ile 2018'de Dünya Kupası kazanma başarısı göstermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.