Son Dakika: Ukrayna'da helikopter düştü! İçişleri Bakanı dahil 18 ölü var

Son Dakika Haberi! Ukrayna'nın Brovary kentinde bir bakımevinin yakınına helikopter düştüğü duyuruldu. İlk belirlemelere göre; İçişleri Bakanının da aralarında bulunduğu 18 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Son Dakika: Ukrayna'da helikopter düştü! İçişleri Bakanı dahil 18 ölü var

Ukrayna'nın Brovary kentinde bir bakımevinin yakınına helikopter düştüğü duyuruldu. Olayda İçişleri Bakanı, yardımcısı ve müsteşar dahil 16 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

ukrayna-icisleri-bakani-monastirskiy.jpg

       Ukrayna İçişleri Bakanı Denys Monastyrsky

Ukrayna Emniyet Müdürü İgor Klimenko, yazılı açıklamasında, Kiev bölgesine bağlı Brovary şehrinde Acil Durumlar Hizmetleri'ne bağlı bir helikopterin düştüğünü duyurdu.

Kazada Monastırskiy ve yardımcısı Yevgeniy Yenin'in hayatını kaybettiğini kaydeden Klimenko, kaza nedeniyle 2'si çocuk toplam 16 kişinin öldüğü bilgisini paylaştı.

Yaralanan 22 kişinin de hastanede tedavi altına alındığını belirten Klimenko, ilgili tüm birimlerin olay yerinde çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

Ukrayna basınında yer alan haberlerde, helikopterin bir anaokulu yakınlarına düştüğü ve kazanın yaşandığı bölgede yangın çıktığı belirtildi.

ukraynanin-brovary-kentinde-bir-bakimevinin-yakinina-helikopter-dustugu-duyuruldu-olayda-icisleri-bakani-yardimcisi-ve-mustesar-dahil-16-kisinin-oldugu-aciklandi.webp

ÖLÜ SAYISI 18’E YÜKSELDİ

Kiev Bölgesi Valisi Oleksiy Kuleba, resmi Telegram hesabından yaptığı son açıklamada “Brovary'de Trajedi. Kurbanların sayısı arttı. 10.30 itibariyle (yerel saatle) - üçü çocuk olmak üzere 18 kişi öldü. 15'i çocuk olmak üzere 29 yaralı olduğu biliniyor. Mağdurlara gerekli tüm yardımlar sağlanmaktadır. Tüm acil servisler olay yerinde” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.