Türkiye firması Tutkum, İsrail askerlerine termal içlik gönderdi

Katil İsrail, 7 Ekim’den bu yana Filistin halkına yönelik saldırılarını sürdürüyor. Türkiye başta olmak üzere birçok ülke saldırıları sert bir dile kınıyor, boykotlar uygulanıyor. Türk firması Tutkum, Yahudi askerleri üşümesin diye termal içlik gönderdi.

Türkiye firması Tutkum, İsrail askerlerine termal içlik gönderdi

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı, İsrail'in "Filistinlilere ve başta Mescid-i Aksa olmak üzere kutsal değerlerine yönelik sürekli ihlallerine karşılık verme" gerekçesiyle kapsamlı saldırı düzenledi. İsrail ordusu da Gazze Şeridi'ne yoğun hava bombardımanı başlattı.

Katil İsrail’in saldırıları aralıksız sürüyor. Yapılan saldırılarda kadın, çocuk ve yaşlıların da aralarında bulunduğu on binlerce Filistinli hayatını kaybetti.

TÜRKİYE BAŞTA OLMAK ÜZERE BİRÇOK ÜLKEDEN SALDIRILARA SERT TEPKİ

Türkiye başta olmak üzere birçok ülke saldırıları sert bir dile kınıyor, boykotlar uygulanıyor. Sosyal medyada gündem olan bir görüntüde Türk firması Tutkum’un Katil İsrail askerlerine termal içlik gönderdiği görüldü.

Görüntülerde İsrail askerlerinin konteynerlerden indirdiği ürünlerin üzerinde “Made in Turkey” yazılı termal içlikler yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.