2023 YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

YKS tercih sonuçları için sabırsız bekleyiş sürüyor. ÖSYM'nin resmi sitesi sıklıkla kontrol edilirken yoğun şekilde "YKS sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusu yöneltiliyor.

2023 YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

YKS tercihleri, 27 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında yapıldı. 9 Ağustos'tan itibaren tercih sonuçları için araştırma başladı. Her geçen gün heyecan artarken üniversite adayları sıklıkla "YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?" diye soruyor.

YKS 2023 TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

2023 YKS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. Geçen yıl YKS tercihleri 5 Ağustos'ta bitmiş sonuçlar 15 Ağustos'ta ilan edilmişti. Bu süre hesaplandığında 2023 üniversite tercih sonuçlarının 18 Ağustos 2023 Cuma günü açıklanması bekleniyor. YKS tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih hakkındaki son dakika gelişmeleri, ÖSYM'nin internet sitesinden takip edilebilir.

YKS tercih sonuçları, ÖSYM'nin internet sitesinden açıklanacak. Sonuçları öğrenmek isteyen adaylar, T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle ÖSYM'nin internet sitesine giriş yaparak sonuçları görüntüleyebilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.