Altın 6951.87
BIST 12433.5
Dolar 43.368
Euro 51.0681
Sterlin 58.6586

DOSD Meram’da eğitim dönemi tamamlandı

DOSD Meram’da 2025–2026 eğitim öğretim yılı birinci dönemi tamamlandı. Down Sendromlu Bireyler Yaşam Derneği Başkanı Mehmet Munlafalıoğlu, dönem boyunca gösterdikleri azim ve başarı nedeniyle öğrencilere başarı belgelerini takdim etti.

DOSD Meram’da eğitim dönemi tamamlandı

Down Sendromlu Bireyler Yaşam Derneği (DOSD) Meram’da 2025–2026 eğitim öğretim yılının birinci dönemi büyük bir heyecan ve mutlulukla sona erdi. Dönemin son gününde düzenlenen programda öğrencilerin mutluluğu yüzlerinden okundu.

Down Sendromlu Bireyler Yaşam Derneği Başkanı Mehmet Munlafalıoğlu, eğitim yılı boyunca gösterilen azim, emek ve kararlılığı simgeleyen başarı belgelerini öğrencilere tek tek verdi. Belgelerini alan öğrenciler, emeklerinin karşılığını almanın sevincini yaşadı.

EĞİTİM VE SOSYAL UYUM ODAKLI ÇALIŞMALAR

DOSD Meram’da yıl boyunca down sendromlu bireylerin eğitim, sosyal uyum ve bağımsız yaşam becerilerini geliştirmeye yönelik çeşitli çalışmalar gerçekleştirildi. Öğrenciler, bireysel gelişimlerini istikrarlı bir şekilde sürdürerek önemli kazanımlar elde etti.

dosd-meramda-egitim-donemi-tamamlandi

EĞİTİME KISA ARA, HEDEFLER BÜYÜYOR

Eğitim faaliyetlerine bir haftalık ara verildiğini belirten Başkan Munlafalıoğlu, bu sürecin yenilenme ve dinlenme anlamı taşıdığını, yeni dönemde çalışmaların artarak devam edeceğini ifade etti.

dosd-meramda-egitim-donemi-tamamlandi

“EĞİTİM, HAYATA AÇILAN BİR YOLCULUK”

Ara tatil dolayısıyla açıklamalarda bulunan Mehmet Munlafalıoğlu, şu ifadelere yer verdi:

“Her bir öğrencimizin attığı küçük adım, aslında büyük bir geleceğin habercisidir. DOSD Meram’da yürüttüğümüz eğitimler; bireylerimizin potansiyellerini ortaya çıkaran, özgüvenlerini güçlendiren ve hayata daha sağlam adımlarla katılmalarını sağlayan bir yolculuktur.”

Munlafalıoğlu açıklamasının devamında, “Bu süreçte emeği geçen yönetim kurulumuza, eğitimcilerimize, gönüllülerimize, ailelerimize ve azimleriyle bizlere umut olan öğrencilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimizin ara tatili en güzel şekilde değerlendirip ikinci dönem için sağlıklı ve mutlu bir şekilde eğitimlerine dönmelerini temenni ediyorum” dedi.

dosd-meramda-egitim-donemi-tamamlandi

dosd-meramda-egitim-donemi-tamamlandi

dosd-meramda-egitim-donemi-tamamlandi

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.