Ereğli’ye özel eğitim uygulama okulu yapılıyor

İş adamı Özcan Halaç ve eşi Zeynep Başak Halaç tarafından Ereğli’ye yaptırılacak Metin Kıratlı Özel Eğitim Uygulama Okulunun temeli törenle atıldı.

Ereğli’ye özel eğitim uygulama okulu yapılıyor

Törene Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, Vali Cüneyit Orhan Toprak, İş Adamı Özcan Halaç ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda konuşan Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, hayırsever iş adamı Özcan Halaç ve eşi Zeynep Başak Halaç’ın yaptıracakları okulun 10. yatırımları olacağını ifade ederek, “Sayın Halaç ailesinin yardımsever, vatan sevdalıları oldukları yaptırdıkları eserlerden bellidir. Türk insanına faydalı olmanın keyif hazzının bir başka olduğunu bu yatırımla görmüş olduk. Dünyada gelişmişlik düzeyini özel eğitime ihtiyacı olan insanlara verilen önem onları topluma kazandırma başarısı olarak ölçülüyor. Temelini atacağımız bu bina bittiğinde fiziki yapısı çok daha güzel, nezih bir ortamda özel kardeşlerimiz eğitim alacaklar ve meslek sahibi olacaklar. Toplum içerisinde kendilerini hem sorumlu hem de güçlü hissedecekler. Ben emeği geçen başta Halaç ailesi olmak üzere herkese teşekkür eder, hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı ise, “Halaç ailesi tarafından yaptırılacak olan binanın temel atma programında birlikteyiz. Kardeşim Özcan Halaç, gelecek yıl okulların açılmasına binanın hazır olacağını söyledi. Güzel ve nezih bir ortamda eğitim öğretim yapacak olan özel kardeşlerimiz materyali yüksek bir okulda daha güzel imkanlara kavuşacaklar. Geçtiğimiz aylarda Ali Talip Özdemir beyin annesi adına yaptırdığı okulun açılışına katılmıştım. Şimdi buradayım ve önümüzdeki günlerde de Mustafa Özşenol beyin yaptırdığı okulun açılışına da katılmak nasip olur. Biz hizmet etmekle mükellefiz. Ereğli'ye hizmetlerimiz devam edecek” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Metin Kıratlı Özel Eğitim Uygulama Okulunun temeli atıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.