Karatay’da TYT ücretlerini belediye ödeyecek! Başvuru başlıyor

Karatay Belediyesi, YKS heyecanını ilk defa yaşayacak olan ilçedeki tüm 12. sınıf öğrencilerinin TYT kayıt ücretlerini ödeyecek. İşte 2 Mart’ta başlayacak başvuruların ayrıntıları.

Karatay’da TYT ücretlerini belediye ödeyecek! Başvuru başlıyor

Eğitime desteğiyle öne çıkan Karatay Belediyesi, bu kez üniversite sınavı heyecanı yaşayacak öğrenciler için bir çalışma başlattı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, duyuruyu sosyal medya hesabından yaptı.

Kılca, “YKS heyecanını ilk defa yaşayacak olan ilçemizdeki tüm 12. sınıf öğrencilerimizin TYT kayıt ücretlerini Karatay Belediyesi olarak biz karşılıyoruz. Gayretiniz ve başarınız daim olsun. Biz her zaman sizinleyiz.” ifadelerini kullandı.

KARATAY BELEDİYESİ TYT ÜCRETİ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Başkan Kılca, paylaşımındaki görselde, başvuruların nasıl yapılacağına açıklık getirdi.

Buna göre;

  • Karatay’da 12. sınıf öğrencisi olanlar; ödeme banka dekontu, sınav başvuru belgesi, veli ya da öğrenciye ait IBAN bilgisiyle okul müdürlüklerine,
  • Karatay’da ikamet edip ilçe dışında 12. sınıf öğrencisi olanlar; ikametgah, ödeme banka dekontu, sınav başvuru belgesi, veli ya da öğrenciye ait IBAN bilgisiyle Karatay Belediyesi Hizmet Masasına,
  • Karatay’da 12. sınıf açık öğretim öğrencisi olanlar; ödeme banka dekontu, sınav başvuru belgesi, veli ya da öğrenciye ait IBAN bilgisiyle okul müdürlüklerine başvuru yapacak.

karatayda-tyt-ucretlerini-belediye-odeyecek-basvuru-basliyor.jpeg

 

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.