Konya Karapınar’da minikler hem eğlendi hem paylaşmayı öğrendi
Konya’nın Karapınar ilçesinde Vehbi Yurt İlkokulu öğrencileri için düzenlenen gezi etkinliğinde çocuklar oyunlar oynadı, çeşitli aktivitelerle eğlendi. Programa veliler ve öğretmenler de katıldı.
Konya’nın Karapınar ilçesinde Vehbi Yurt İlkokulu tarafından Ahmet Hamdi Mutlu Parkı’nda gezi etkinliği düzenlendi. Öğrenciler, öğretmenler ve velilerin bir araya geldiği programda renkli görüntüler ortaya çıktı.
ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ
Doğayla iç içe gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler arkadaşlarıyla birlikte keyifli vakit geçirdi. Gün boyunca çeşitli oyunlar oynayan çocuklar, hem eğlendi hem de paylaşma ve dayanışma duygularını pekiştirdi.
Karapınar Gençlik ve Spor Merkezi Müdürlüğü personeli tarafından hazırlanan aktiviteler de öğrencilerden yoğun ilgi gördü. Eğlenceli yarışmalar ve oyunlarla vakit geçiren çocuklara pamuk şeker ikram edildi.
PARKTAKİ OYUN ALANLARI ÇOCUKLARIN İLGİ ODAĞI OLDU
Karapınar Belediyesi tarafından hizmete sunulan Ahmet Hamdi Mutlu Parkı’ndaki oyun alanları da öğrencilerin en çok zaman geçirdiği bölümler arasında yer aldı.
Çocuklar, güvenli oyun gruplarında arkadaşlarıyla birlikte eğlenmenin mutluluğunu yaşadı.

VELİLERDEN ETLİ EKMEK, SÜT BİRLİĞİ’NDEN AYRAN İKRAMI
Etkinlik kapsamında hayırsever veliler tarafından öğrencilere etli ekmek ikram edildi. Karapınar Süt Birliği tarafından da programa destek verilerek ayran dağıtımı yapıldı.
İkramlar öğrenciler, öğretmenler ve veliler tarafından memnuniyetle karşılandı.
Okul yönetimi, organizasyona katkı sağlayan Karapınar Gençlik ve Spor Merkezi Müdürlüğü personeline, hayırsever velilere, Karapınar Süt Birliği’ne ve oyun alanlarının kazandırılmasında emeği geçen İbrahim Önal’a teşekkür etti.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.