Şanlıurfa Valiliği öğrencilere tablet, bisiklet ve kitap veriyor

Şanlıurfa Valiliği öğrencilere 10 bin kitap verecek. Başvuru yapan ve kitapları okuyanların arasından yapılacak çekilişlerle de kazanan öğrencilere tablet, bisiklet gibi sürpriz hediyeler verilecek. İşte başvuru linki ve diğer ayrıntılar.

Şanlıurfa Valiliği öğrencilere tablet, bisiklet ve kitap veriyor

Şanlıurfa’da ki öğrencilere okuma alışkanlığını edindirmek, onların kitaplara ulaşmalarını kolaylaştırmak ve onlara armağanlar bırakmak adına “Urfa Okuyor” projesi başlatıldı.

Her ay dağıtılması hedeflenen 10.000 adet kitabın öğrencilere ulaştırılması istenmektedir. Başvuru yapan ve kitapları okuyanların arasından yapacak çekilişlerle de kazanan öğrencilere tablet, bisiklet gibi sürpriz hediyeler verilecek.

ŞANLIURFA VALİLİĞİ KİTAP BAŞVURU FORMU

Şanlıurfa Valiliği tarafından hayata geçirilen “Urfa Okuyor” projesi kapsamında öğrencilere kitap dağıtımı yapılacak. Başvuruda yapmak isteyen öğrenci ve veliler, aşağıdaki linke tıklayarak başvurularını yapabilecek.

ŞANLIURFA VALİLİĞİ KİTAP BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan tarafından yapılan açıklama ise şu şekilde: “Valiliğimiz tarafından hayata geçirilen “Urfa Okuyor” projesinde amacımız; okuyan, araştıran, sorgulayan, sağlıklı analiz yapabilen, engin dünya görüşüne sahip, milli-manevi değerlerle donanmış, aklın ve bilimin aydınlığında hareket edebilen gençlerin topluma kazandırmalarını sağlamaktır.

Bu proje kapsamında inşallah daha fazla öğrenciye ulaşırız. Şuurlu bir gençliğe, okuyan bir gençliğe o kadar ihtiyacımız var ki inşallah bu yavrularımız hayatlarının ileriki dönemlerinde bu alışkanlıklarını sürdürürler diye temenni ediyorum.”

Haber Dairesi (Şanlıurfa Haber)   

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum